Türk Kızılay, İhtiyaç Sahipleri için Samsun Sokaklarında

TAKİP ET

Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demirel,"Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle evlerinde dışarıya çıkamayan 65 yaş üzerindeki yardıma muhtaç ailelerinin Türk Kızılay Samsun Şubesi olarak her zaman yanındayız" dedi.

Türk Kızılay’ın kurulusundan bu yana yardıma muhtaç olan ailelerinin yanlarında olmaya devam ettiğini vurgulayan Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demire,"Dünya Sağlık Örgütü'nün pandemi olarak nitelediği Covid-19  virüsü nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı olan vatandaşlara ve aynı zamanda bu dönemde işini kaybeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara, bağışçılar ve gönüllülerin desteğiyle gıda paketi yardımı  ekibimizle birlikte ulaştırıyoruz" dedi.   

'YARDIM PAKETLERİNİ YERLERİNE ULAŞTIRIYORUZ'
Yardım faaliyetlerine bizzat katılan Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demirel,"Kızılay'ımızın Türkiye çapında ve hatta dünya çapında yürüttüğü yardım faaliyetlerini biz de Türk Kızılay Samsun Şubesi olarak Samsunlu vatandaşlarımız için yürütüyoruz. Daha önce de yıllardır düzenli olarak yaptığımız çalışmaları, bu zor Korona günlerini vatandaşımızın daha rahat atlatabilmesi için, artırarak devam ettiriyoruz. Önümüzdeki mübarek Ramazan'da da hız kesmeden devam edeceğiz. Çalışmalarımıza destek olmak isteyen, Samsun'lu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasına aş olmak isteyen, bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz"diye konuştu. 
Haber:Köksal ÖNER