Türk Kızılayı Samsun Şubesi 'Merhamet Yürüyüşü' düzenleyecek

TAKİP ET

Samsun Türk Kızılayı, Kızılay Haftası münasebeti ile Samsun İstiklal Caddesinde 'Merhamet' konulu yürüyüş düzenleyecek.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığınca 'Merhamet' konulu yürüyüş düzenleyecek.


'Merhamet Yürüyüşü' hakkında basın toplantısı düzenleyen Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel; "28 Ekim itibariyle Kızılay Haftası başlamaktadır. Bizler Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı olarak bu etkinliklere yarın saat 14:00'da Şehir Kulübü önünde tüm şubelerimizle birlikte, Sayın Valimiz İbrahim Şahin Bey, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey'in kayılımlarıyla birlikte üst protokol ve halkımızla mehteran eşliğinde Çiflik caddesinde toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş ile başlayacaktır" dedi.


Etkinliklerin hafta boyu süreceğini söyleyen Dr. Demirel; "Türk Kızılayı Genel Başkanı Sayın Dr. Kerem Kınık Bey'in konuşmacı olarak katılacağı, Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve üst düzey bürokratların da iştirakleriyle birliklte 7 kasım pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Merhamet' konulu konferans ile sona erecektir" dedi.
Toplantı sonrası Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel yeni faliyette olan Kızılay binasını gazetecilere gezdirdi.