Türk Kızılayı'ndan Canik Belediyesi'ne destek teşekkürü

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve yöneticileri ağırladı. Başkan Genç, Türkiye'nin gururu olan Türk Kızılayı'na belediye olarak her zaman destek olduklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve yöneticileri ağırladı. Başkan Genç, Türkiye'nin gururu olan Türk Kızılayı'na belediye olarak her zaman destek olduklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Türk Kızılayı yöneticilerini Altın Meşe Park'ta verilen kahvaltıda ağırladı. Genel Başkan Kınık, kahvaltının ardından Başkan Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habib Demirel ile Türk Kızılayı İlçe Şube Başkanları ve çalışanlarının da yer aldığı ziyarette belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak ülkenin gururu olan Türk Kızılayı'nı her zaman destek olduklarını söyledi.

KINIK'TAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Canik Belediyesi'nin insanlık adına yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getiren Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da, "Sayın Başkanın Türk Kızılayı'na karşı son derece duyarlı yaklaşması bizleri memnun etmektedir. Kızılay Bölge Kan Merkezi'nin yapımında arsa tahsisini sağlaması ve Türk Kızılayı Canik Şubesi'ne bina kazandırması bizim için son derece önemlidir. Canik Sancağımızın Başkanı kadim kültürü ihya ettiği gibi modern şehircilikteki başarılarına burada şahit olduk. Türk Kızılayı'na ve insanlığa sağladığı katkılardan dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.