Türkiye Emekli Subaylar Derneği'nde nöbet değişimi

TAKİP ET

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi tarafından yapılan olağan genel kurul sonunda üyeler yeni yönetim kurulu Başkanı olarak Emekli Hava Binbaşı Cengiz Belli'yi seçti.

Bir önceki Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ve heyeti dernek merkezindeki görevini Emekli Hava Binbaşı Cengiz Belli başkanlığındaki heyete devretti. 
‘BU GÜZEL GÖREVİ GURURLA TESLİM ETTİK’ 
Devir teslim töreninde açıklamada bulunan Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ,” Üç yıl önce devir aldığımız Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD ) Samsun Şubesi Başkalık görevini pandemi şartlarında dernek yönergesine uygun olarak yürüttük. Dernek üyeleri arasında dayanışmayı sürdürmeye çalıştık. Büyük Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk' ün okuduğu okulda okuyan onun görev yaptığı Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapmış olan biz Emekli Subaylar her zaman onun gösterdiği ‘Bilim ve Aklın' yol göstericiliğinden ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Göreve seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ”diye konuştu. 
‘GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ’
Görevi devir alan Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Hava Binbaşı Cengiz Belli,” Bizden bir önceki dernek başkanımız Sayın komutanımız Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ve yönetiminden almış olduğumuz bu önemli Bayrağı derneğimizin faaliyetlerini tüzüğümüz ve yönetmeliklerine uygun olarak yürüterek bizden sonra gelecek olan başkan ve yönetim kuruluna  büyük bir onurla devredeceğiz. Geçmiş dönemlerde bu güzel hizmeti yürüten diğer değerli komutanlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.     
DERNEK BİNASINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI 
Başkan Cengiz Belli yönteminde Başkan Yardımcısı Osman Geçgel, Muhasip Şerafettin Gürel, Sekreter  Firuze Doğan, Üye Metin Gündüz Kebabcıoğlu ve Denetim Recep Ertosun'dan  oluştu.
Köksal ÖNER
 

Türkiye Emekli Subaylar Derneğinde nöbet değişimi