TÜYAP Samsun'dan teşekkür! İnşaat Fuarı'na hazırlık başladı

TAKİP ET

TÜYAP Samsun, 8 - 13 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Mobilya Dekorasyon 2022 Fuarı'na gösterilen ilgiden ötürü ziyaretçilerine teşekkür etti. Bu arada, Samsun İnşaat Fuarı için de geri sayım başladı.

Samsun Mobilya Dekorasyon 2022 6. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8 Mart Salı günü kapılarını açmıştı. 
13 Mart Pazar günü sona eren fuarı 33 bin 961 kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.

FUARA BÜYÜK İLGİ
Konuyla ilgili olarak TÜYAP Samsun yetkilileri sosyal medya hesabından ziyaretçilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.
Yayınlanan mesajda, "Ziyaretçilerimize, katılımcı firmalarımıza, iş birliği yaptığımız tüm kurum ve kuruluşlara ve basınımızın güzide temsilcilerine, fuarımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.
2023 yılında düzenleyeceğimiz Samsun 7. Mobilya Dekorasyon Fuarı'nda görüşmek üzere. " denildi.

SAMSUN İNŞAAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Bu arada, Samsun İnşaat Fuarı için geri sayım başladı. Yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz teknolojilerine dair tüm yenilikler ve gelişmeler 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Samsun 6.İnşaat Fuarı'nda.
TÜYAP Samsun, "Yapı sektöründe çığır açan projelerle insanımıza modern yaşam biçimleri sunmaya hazırlanan birçok firmanın katılımı ile hazırlanan SAMSUN 6. İNŞAAT FUARI ile şehrimizde ve ülkemizde fark yaratmak, Samsun' u ve Karadeniz' i sektörün en önemli merkezlerinden birisi haline getirmek hedeflenmektedir." denildi.

TÜYAP Samsundan teşekkür İnşaat Fuarına hazırlık başladı