TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı açıldı

TAKİP ET

Samsun Mobilya Dekorasyon 2018 3. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nda 2018'nin en yeni tasarımları sergilenmeye başladı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun Mobilya Dekorasyon 3. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. 

YURTDIŞINDAN İŞ ADAMLARI 

Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, esnaf oda temsilcileri ile çok iş dünyası temsilcilerinin de katıldığı açılışta, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Mobilya Fuarımızı yoğun bir katılımcı kitlesiyle açıyoruz. Katılımcı sayısında yüzde 20 oranında bir artış var. Bir milimetre karelik bile boş yerimiz kalmadı. Burada Gürcistan, İran ve Azerbaycan’dan gelecek olan iş adamlarımızı da ağırlayacağız" dedi. 

KATILIMCI SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ 

Evlilik ve kitap fuarlarına katılımın sevindirici olduğunu dile getiren Alagöz, "Mobilya fuarımızı da yine artışla açıyoruz. Katılımcı sayısı bakımından yüzde 20 artış var. Sınırlarımıza ulaştık, bir milimetrekare bile boş yerimiz kalmadı. Gürcistan, İran ve Azerbaycan'dan yabancı iş adamlarını fuarımızda ağırlayacağız. Özenle hazırlanmış stantlarımızda en yeni ürünlerimiz beğeniye sunulacak" diye konuştu. 

BÖLGE ELONOMİSİNE KATKI 

Vali Osman Kaymak da fuarın hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Samsun eskiden olduğu gibi fuar kenti olmaya başladı. Ekonominin, turizmin temel öğelerinden biri fuarlardır. Fuarlar ilimize, bölgemize önemli katkı sağlayacaktır." ifadesini kullandı. 

SAMSUN VE KARADENİZ MARKASI ÖN PLANDA

“Samsun ve Karadeniz” markasının ön plana çıkarıldığı Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda, Samsun’un mobilya üretim merkezlerinden birisi haline gelerek, Türkiye genelinde ilk üç sırada yer alması adına önemli bir adım atılıyor. Fuara katılan firmalar, üretim ve tasarım konusunda ne kadar yüksek kalitede ürünler ürettiklerini tüm ziyaretçilere bir kez daha göstermeyi hedefliyor. Yüksek kalitedeki ürünler ile Samsun mobilyası yakın zamanda yurt içi ve yurt dışı ticarette Türkiye’nin en önemli mobilya üreticisi ve ihracatçısı olacağını kanıtlayacak. Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi, ardından katılımcılar stantları gezdi. Girişin ücretsiz olduğu Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı, 6-11 Mart 2018 tarihleri arasında 10.00-20.00, 11 Şubat günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Toplantıya Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, bazı oda ve sektör temsilcileri katıldı. 

TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı açıldı