Ulusoy Un'a gıda fuarında yoğun ilgi

TAKİP ET

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Ulusoy Un olarak dünyadaki buğday ticaretinin yüzde 1'i gerçekleştirdiklerini belirterek, başarıyı sürdürebilirlikle yakaladıklarını söyledi.

TÜYAP Samsun 3. Gıda Fuarı’nda stant açan Ulusoy Un, yoğun ilgi görüyor. 

Fuarların Samsun’un prestiji açısından çok önemli olduğunu kaydeden Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, fuarların tekrar ettikçe değer kazandığını söyledi. 

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy

LİDERLİĞE OYNUYORUZ

Ulusoy Un olarak 81 ilin 70’ine ulaştıklarını kaydeden Günhan Ulusoy, “Ulusoy Un, hem Samsun’da hem de Çorlu’daki üretim tesisleri ile Türkiye’ye hitap ediyor. Ürün grubu olarak sadece ekmek ve fırın değil, endüstriyel ürünlerde pastanecilik grubunda, ev tüketiminde, her ürün grubunda ürünümüz bulunuyor. Firmamızın, liderliğe oynama konusunda oldukça iddialı. Son 5 yıla baktığımızda, en çok üretim yapan ilk 5 firma arasında yer alıyoruz” diye konuştu.

ULUSLARARASI BİR FİRMAYIZ

20 yıla aşkın süredir ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Ulusoy, “20 yıldır 85 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.  Ulusoy Un olarak dünyadaki buğday ticaretinin yüzde 1’in gerçekleştiriyoruz. Bu gurur verici bir istatistik. Sürdürebilirlik ve sürekli gelişim başarı getiriyor. Bu anlamda bizler de sürdürebilirlikle her geçen gün daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz. Şirketimizin kurucusu Fahrettin Bey’in çabasıyla Samsun’dan çıkan ve ulusal bir marka haline gelen firmamızı, 2. kuşak temsilcisi olarak, çalışma arkadaşlarımızla uluslararası ölçeğe taşıdık. Ve taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy