Uşakspor Samsunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, Pazar günü Utaş Uşakspor karşısında çok zorlu bir 90 dakikaya daha çıkıyor. 1 Eylül Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak müsabaka AKS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mustafa İlker Coşkun'un düdük çalacağı maç öncesinde nefesler tutuldu. 

Uşakspor Samsunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yılport Samsunspor, Pazar günü Utaş Uşakspor karşısında çok zorlu bir 90 dakikaya daha çıkıyor. 1 Eylül Stadı’nda saat 13.30 da oynanacak müsabaka AKS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mustafa İlker Coşkun’un düdük çalacağı maç öncesinde nefesler tutuldu. 

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor’da gözler yarın (Pazar) oynanacak zorlu Utaş Uşakspor karşılaşmasına çevrildi. Kritik karşılaşma için dün hava yoluyla bu şehre giden kırmızı beyazlı ekipte,  son antrenmanda sakatlanan Erkam Reşmen ve dizinden ameliyat olan Ercan Yazıcı maç kadrosunda yer almadılar. 

AKS TV CANLI YAYINLAYACAK

Uşak 1 Eylül Stadı’nda saat 13.30 da oynanacak müsabaka AKS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mustafa İlker Coşkun’un düdük çalacağı maç öncesinde hedeflerini galibiyet olarak açıklayan kırmızı beyazlı ekipte, moraller üst seviyede. Teknik direktör Taner Taşkın, “Devre arasına kadar oynayacağımız 3 maçı da kazanarak devreyi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.