Vali Kaymak'tan Gazeteci Öner'e Teşekkür Belgesi

TAKİP ET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Gazeteci Köksal Öner'in onuruna makamında, teşekkür belgesini veren Samsun Valisi Osman Kaymak,"Bu güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum "dedi.

Vali Osman Kaymak  makamında üzerinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı dolayısıyla, İlimizde düzenlen etkinliklerin görsel ve yazılı basına duyurulmasında göstermiş olduğu üstün özveri, gayret ve fedakârca çalışmalarınızın nedeniyle teşekkür eder, Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim yazılı teşekkür belgesini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı gazeteci Köksal Öner’e takdim etti. 
'BU BELGENİN BENİM İÇİN ANLAMI BÜYÜK'
Teşekkür belgesini Vali Osman Kaymak’ın elinden alan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı gazeteci Köksal Öner,"Samsun’a gelişinizden buyana benim ve halkımın sevgisini kazandınız. Bugün ise, Sayın Valim tarafınızdan tarafıma düzenlenen bu güzel ve anlamlı teşekkür belgesini elinizden almak beni onurlandırdı. Bu güzel belgeyi bir üst kösemde ömür boyu saklayacağından hiç kuşkunuz olmasın.Sizlere sevgimi ve sağımı sunarak,arz etmek istiyorum "şeklinde konuştu. 
'BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ SAYIN VALİM'
Duygularını dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı gazeteci Köksal Öner,"Mehmetçikler için Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulunda 19 Kasım 2019 yılında  düzenlemiş olduğum kan bağışı kampanyasına katılarak beni onurlandırdınız.  Sayın Valim o güzel günü asla unutmayacağım. Bende Durusu mahallesinde yapmış olduğunu ziyaretler sırasında sizle birlikte oldum ve bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Sizin için bizleri var eden Allah’ıma her zaman dua ediyorum"diye konuştu.