Vali Şahin'den 19 Mayıs'taki yoğun katılıma teşekkür

TAKİP ET

Vali İbrahim ŞAHİN, 97. yılını kutladığımız '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' etkinliklerine katkıda bulunan tüm kurumlara ve yoğun ilgi gösteren Samsun halkına teşekkür ederek konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Vali İbrahim ŞAHİN yaptığı açıklamada, ’Kurtuluş Mücadelesi’nin İlk Meşalesinin yakıldığı şehir olan Samsun’da, bu sene de ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinliklerini büyük bir coşkuyla kutladık.
‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ programı kapsamında 15-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında; Fener Alayı, Kurtuluşa İlkadım İzcilik Kampı, Dragon Bot Yarışları, Halk Oyunları Festivali, Gençler Plaj Futbolu, Uluslararası 19 Mayıs Yarı Maratonu, Solo Türk ve Türk Yıldızları Gösterileri, Gençlik Bayrak Yürüyüşü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun sergilediği ‘1915 Bir Hilal Uğruna’ gösterisi, Sağlıklı Yaşam ve Spor Panayırı, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi 97. yıl Anma Yürüyüşü, Temsili Denizden Karaya Bayrak Çıkış Töreni gibi çok sayıda birbirinden heyecanlı ve renkli etkinlikler gerçekleştirildi.
 
Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği ve katılımın çok yüksek olduğu bayram etkinliklerinin organizasyonunda desteğini esirgemeyen ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ‘a, yine desteklerini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına,  bayram organizasyonunu planlayan, koordine eden ve başarılı bir şekilde icrasını gerçekleştiren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yöneticileri ile  etkinliklerde görev alan tüm arkadaşlara, güvenlik güçlerimize,  katkıda bulunan tüm kamu  kurum ve kuruluşlarına, basın mensuplarına ve kutlamalarda bizi yalnız bırakmayan  tüm Samsun halkına  şükranlarımı sunuyorum.’ dedi.

Vali İbrahim ŞAHİN