Vodafone'a Samsun'dan büyük tepki!

TAKİP ET

Samsunspor'a destek için başlatılan 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' projesine Vodafone'nin destek vermemesi taraftarların tepkisini çekti.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Samsunspor için özel olarak hazırlanan 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' projesine GSM kuruluşlarından destek istenildi. Turkcell ve Türk Telekom'un desteklediği projeye Vodafone'den olumsuz yanıt gelince Samsunsporlu taraftarlar bu duruma isyan etti. 

Samsunspor Taraftar Grubu Şirinler'in Başkanı Mehmet Soykan, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden Vodafone'ye tepki göstererek, taraftarlara, 'hatları iptal etme' çağrısında bulundu. Soykan yaptığı açıklamada, "Herkes rütbesini bilecek. Samsunspor'umuzun güzel günler görmesi için tüm şehir ayağa kalktı. Bir çok kampanya başlatıldı. Bunlardan birisi de SMS ile toplanacak destek kampanyasıydı. Bu konuda Turkcell ve Türk Telekom firmaları bize her türlü imkanı verirken Vodafone izin vermedi. O zaman arkadaşlar başta ben olmak üzere herkesten Vodafone hatlarını iptal etmesini istiyoruz. Vodafone Samsunspor'umuzun büyüklüğünü görsün" dedi. TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ Samsunspor taraftarı vodafone'nin göstermiş olduğu tutumu nedeniyle sosyal paylaşım platformları Twitter ve Facebook üzerinden tepki gösterdi. Gösterilen tepkiler kısa sürede büyük kitlelere ulaşarak çığ gibi büyüdü.

Samsun Haber.tc

samsunspor