WhatsApp'tan mesaj var Şimdi Geri döndük!

TAKİP ET

Popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp, Facebook ve Instagram'a dün 18.41'den sonra saatlerce erişilemedi. Sorunun çözümü için çalışan WhatsApp mesaj yayınladı.

WhatsApp'tan son dakika mesajı. Sosyal medya platformu Facebook ile birlikte aynı şirket çatısı altında faaliyet gösteren WhatsApp ve Instagram'a dün 18.41'den sonra saatlerce erişilemedi. Uygulamalara erişemeyen kullanıcılar, Twitter'dan mağduriyetlerini dile getirdiler. Saatlerdir süren erişim sorununun şirketin alan adı sunucularını etkileyen bir değişiklik yapmasından kaynaklandığı iddia edildi.
Sorunun başladığı saatlerden itibaren kullanıcılarına sosyal medyan mesajlar veren WhatsApp ilk olarak, "Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!" mesajını yayınladı. 

Ayrıca, "Bugün WhatsApp'ı kullanamayan herkesten özür dileriz. WhatsApp aktifleşiyor ve yavaş yavaş normale dönüyor, sabrınız için çok teşekkür ederiz. Paylaşacak daha fazla bilgimiz olduğunda sizi haberdar edeceğiz." mesajını içeren twet paylaşımı yapıldı.

ŞİMDİ GERİ DÖNDÜK!
Saatlerce süren sorundan dolayı Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg'in kişisel servetine de olumsuz şekilde yansıdığı haberleri düşmeye başladı. 
WhatsApp, son olarak, "Şimdi geri döndük ve %100'de koşuyoruz. Ekiplerimiz WhatsApp'ı geri yüklemek için özenle çalışırken, bugün dünyanın dört bir yanındaki herkese gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz. Size gerçekten minnettarız ve her gün ne kadar çok insan ve kuruluşun uygulamamıza güvendiği konusunda alçakgönüllü olmaya devam ediyoruz." mesajını yayınlaması itibariyle paylaşım ağının saat 02,30 civarlarında tekrar atkif olduğu görüldü. 

WhatsApptan mesaj var