Yeşilyurt Ailesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

TAKİP ET

Samsun'un demir çelik sektöründeki ihracat markası Yeşilyurt'un Onursal Başkanı olan Cemal Yeşilyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası'na 1 Milyon 300 bin lira bağışladı, 5 bin 500 aileye de 3 ay yetecek gıda yardımında bulundu.

Demir çelik sektöründe Türkiye'nin dünya çapında markası olan Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, coronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 Milyon 100 Bin Lira bağış yaptı.

Demir Çelik Üreticileri Derneği'ne de aynı amaçla 200 Bin Lira maddi destek veren Cemal Yeşilyurt,  toplamda 5 bin 500 aileye de Ramazan ayı öncesinde gıda yardımında bulunacaklarını açıkladı. Yeşilyurt, Samsun'da 4 bin 500, İskenderun'da da bin aileye 3'er ay yetecek gıda yardımında bulunduklarını kaydetti.

Cemal Yeşilyurt, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi birlik ve beraberlik içinde adeta bir Mili Mücadele ruhuyla bugünleri de geride bırakacağız. Bu ülkede, zengin-fakir demeden herkesin üzerine düşen görevler var. Biz de her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Devlet yaşasın ki millet yaşasın" dedi.