Yılmaz : Rütbelerin bir önemi yok önemli olan milletimize hizmet

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz, istifasının ardından dur durak bilmeden çalışmalara başladı.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u ziyaret ettikten sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi’ne giderek gaziler ile bir araya geldi. Konuşmasında her sonun bir başlangıç olduğunu belirten Yusuf Ziya Yılmaz, “Bir hafta önce sizlerle bir araya geldiğimizde belediye başkanı idim. Şimdi ise milletvekili olmak üzere çalışmalara başladık. Yani her sonun bir başlangıcı var. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah.

Çıktığımız bu yolda desteklerinize ve dualarınıza ihtiyacımız var. Gazilerimiz her zaman bizim yanımızda oldu zaten. Bu seçimlerde de bizleri destekleyeceğinize canı gönülden inanıyorum. Birlikte bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da güzel işlere imza atacağız. Rütbelerin hiç bir zaman önemi yok. Önemli olan nerede olursanız olun milletimize hizmet edebilmek. Sizler de  bizim var olma sebebimizsiniz. Vatanı savunmak için verdiğiniz mücadelelerin sonucunda bugünlere kadar geldi. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril ise her zaman yanlarında olan ve bugüne kadar verdikleri destekler için Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti. Program sonunda Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, Yılmaz'a onursal gazilik üyesi rozeti taktı.