Zabit Pilan güven tazeledi - Samsun Haber

TAKİP ET

İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde yapılan genel kurulda mevcut Başkan Zabit Pilan güven tazeledi. Başkan Pilan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a destekleri için teşekkür plaketi takdim etti.

Samsun Haber - İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 19. Olağan Genel Kurulu’nda 20 yıldır başkanlık yapan aynı zamanda Berberler Odası’nın da başkanı olan Zabit Pilan yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Pilan, “20 yıldır kooperatifte başkanım. Esnafın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
İlkadım-Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperafi’nin 19. Olağan Genel Kurulu İlkadım İlçesi’nde bulunan Mutena Restoran’da yapıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başkanlık divanı seçildi, çalışma ve denetim raporları okundu. Kurulda tek aday olan ve güven tazeleyen Zabit Pilan, “20 yıldır bu kooperatifin başkanlığını, 30 yıldır da Berberler Odası’nın başkanlığını yapıyorum. Bugün bayramımız. Esnafımıza elimizden geldiği kadarıyla yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Hükümetimize ve Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e teşekkür ediyoruz. Devlet bu sıkıntılı dönemde dahi küçük esnaf ve sanatkarına sahip çıkıyor. Biz de onlara çok düşük faizli kredi vermeye çalışıyoruz. Pandemi inşallah başımızdan gider de rahat ederiz. Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.


Kurula AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu’nun yanı sıra SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler, Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Samsun Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Pideciler Başkanı İsmail Balcı, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Samsun Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, Samsun Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz, Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve çok sayıda esnaf katıldı.

Zabit Pilan kimdir