Zarhal Tekstil uyarıyor, iş kıyafeti alırken dikkat!

TAKİP ET

İş elbiseleri çalışılacak ortama ve çalışma şartlarına göre ve belirli tarz ve kesim tekniği ile hazırlanan giysiler olduğu için hayati önem arz etmektedir. Zarhal Tekstil de, çalışan personelin kendisini daha fazla güven ve rahat hissetmesi amacı ile itina ile üretim yapılıyor.

İŞ KAZALARI NASIL ÖNLENİR?
İş kazalarında alınmayan tedbirler ölümle sonuçlanabiliyor. Bu konuda işletmelerde işçi sağlığı ve iş güvenliğinin sağlanmasında iş kıyafeti büyük önem arz ediyor. Bunun için iş kıyafeti seçimi çok önemlidir. 
Samsun organize sanayi bölgesinde hizmet veren Zarhal Tekstil yetkilileri iş kıyafeti alımlarında dikkatli olunmasının hayati önem taşıdığına dikkat çekiyor. 

ZARHAL TEKSTİL TEMEL FELSEFESİ
Sektörlerin ihtiyaçlarına göre çeşitlilik gösteren kendi içerisinde farklı ürün gruplarına ayrılan iş elbiseleri ; çalışan personelin kendisini daha fazla güven ve rahat hissetmesi amacı ile üretildiğini belirten Zarhal Tekstil yetkilileri, temel felsefelerinin kişiye ve kuruluşa göre özel iş giyim tasarımları yaparak hem işverenin hemde çalışanların daha kurumsal bir yapıya kavuşmasına ve iş güvenliği açısından rahat ve güven hissetmesini sağladıklarını ifade ettiler. 

BUNLARA DİKKAT EDİN
İş Elbiseleri Alırken dikkat edilmesi gerektiğini de belinten Zarhal Tekstil Yetkileri,  "İş elbisesi satın alırken çok titiz ve seçici olunmalıdır. İş güvenliğine uygun olmasına, Giyen kişinin hareketinin kısıtlanmamasına, Hijyenik olmasına, Çalışma şartlarına göre dayanıklı olmasına (yırtılma, sökülme, yanma v.s), Sık yıkamaya dayanaklı olmasına, Renk seçiminde iş yeri konsepti ve çevre koşullarında en az etkilenecek şekilde olmasına dikkat edilmeli ve İş elbisesi alırken fiyat konusunu mutlaka ikinci plana atılmalıdır." dediler. 

Zarhal Tekstil