Ziya Uzun: Hak-İş 1 Mayıs'ı Şanlıurfa'da kutluyor

TAKİP ET

Hak-İş Konfederasyonu Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Şanlıurfa'da kutlayacaklarını söyledi.

Hak-İş Konfederasyonu Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hak-İş Konfederasyonu olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü başta Peygamberler diyarı Şanlıurfa şehrimizde olmak üzere 81 ilimizde büyük bir coşkuyla kutlamaktayız.
Bizler haklarımız için özgürlüklerimiz için demokrasi için insanca hayat adil bir dünya için din vicdan ve fikir özgürlüğünün toplumun tüm kesimlerine hakim olması için sosyal devlet sosyal barış sosyal adalet için taleplerimizi haykırıyoruz.
Bu vesile ile büyük mücadelelerle kadroya geçmelerine öncülük ettiğimiz taşeron işçilerimizin enflasyon farkı talebimizi ve kadro dışı kalan işçilerimizin de bir an evvel kadro haklarının verilmesi talebimizi yineliyoruz.
Kapitalizme karşı emperyal sömürü düzenine karşı haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizin alın terine emeğine saygı gösterilmeyen işlerinden edilen haksız sürgünlere uğrayan işçilerimizin haklarını her daim savunacağımızın bilinmesini istiyor ve tüm işçi emekçi kardeşlerimizin 1 mayıs emek dayanışma birlik kardeşlik bayramını tebrik ediyoruz."

Hak-İş Konfederasyonu Samsun İl Başkanı Ziya Uzun