Güneşe Aldanmayın, Samsun'a Kar Geliyor

TAKİP ET

MGM'nin hava tahminlerine göre, Samsun'da cumartesi günü kar yağışı başlayacak. Sıcaklık 20 derece düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) hava tahminlerine göre, Samsun'da cumartesi günü kar yağışı başlayacak.

MGM'nin hava tahminlerine göre, Samsun'da cumartesi günü başlayacak olan kar yağışı, hafta içi de etkili olacak. Yarın(5 Şubat çarşamba) hava sıcaklığı 21 dereceye kadar yükselecek ancak cuma günü 4 dereceye, cumartesi günü ise 1 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre, Samsun'a hafta sonu kar geliyor. Samsun'da Cuma günü başlayacak olan sağanak yağmur, cumartesi günü kar yağışına dönecek. Yağışlar pazartesi günü de devam edecek. Salı günü ise havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 

Samsun'un iç ve güney kesimlerinde ise kar yağışı cuma gününden başlayacak. Asarcık, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköpü'de kar yağışının cuma günü etkili olacak.

TOZ FIRTINASI UYARISI!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminler uyarınca, çarşamba günü Samsun'un tüm ilçelerinde toz veya kum fırtınası bekleniyor. Uzmanlar, fırtınanın yaratacağı olumsuzluklara karşı yetkilileri ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarıyor. 

ÇARŞAMBA SICAKLIK 21 DERECE!
Samsun genelinde çarşamba günü rüzgarlı havanın hayatı olumsuz etkilemesi bekleniyor. Rüzgarla birlikte çarşamba günü hissedilen hava sıcaklığının 21 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Cuma gününden itibaren hızlı bir düşüşe geçecek. Hava sıcaklığının; cuma günü 4, cumartesi günü ise 1 dereceye kadar düşeeceğ

samsun kar