Samsun'a kar ne zaman yağacak? 26 Aralık Hava Durumu

TAKİP ET

MGM 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Samsun'un Kavak, Havza, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü ilçelerinde kar yağışı yarından itibaren etkili olacak. Ladik İlçesi'nde hava sıcaklığı -4 dereceye kadar düşecek.

MGM 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Samsun'un Kavak, Havza, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü ilçelerinde kar yağışı yarından itibaren etkili olacak. İlçelerde kar yağışı, yeni haftanın ilk gününe kadar etkisini sürdürecek.

SAMSUN KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLÇELER
Asarcık'ta, yarın ve cumartesi günleri için karla karışık yağmur uyarısı yapılırken, ilçede paar ve pazartesi günü kar yağışı etkisini gösterecek. Asarcık'ta, hava sıcaklığının en düşük 0 derece olması bekleniyor.
Vezirköprü, Kavak ve Havza'da da yarın karla karışık yağmur beklenirken, cumartesi başlayacak kar yağışı pazar günü de etkili olacak.
Ladik'te de yarın etkili olacak kar yağışı, salı gününe kadar devam edecek. Ladik'te hava sıcaklığı -4 dereceye kadar düşecek.
Ladik Kayak Merkezi'de ise önümüzdeki 5 gün kar yağışı bekleniyor. Kayak merkezinde 5 günlük dönemde en düşük sıcaklık -5 derece olarak cumartesi ve pazar günleri bekleniyor.

26 Aralık Hava Durumu;
Meteorolojiden yapılan bilgilendirmede; "Yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, rakımı yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor." dendi.
Ayrıca hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması, rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Samsuna kar ne zaman yağacak