24 Ocak Pazar Samsun hava durumu

TAKİP ET

Samsun hava durumu ile ilgili olarak Meteoroloji'nin resmi sitesinden aldığımız bilgilere göre; Samsun Merkez de bugün (24 Ocak Pazar) hava bulutlu ve açık 14 derece olacağı öğrenildi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun ve bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Samsun da bugün hava bulutlu ve ortalama 8-16 derece, iken Ladik ilçesinde 2 derece olduğu ifade edildi.
Güneyli yönlerden orta kuvvette, Samsun, Sinop ve Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın Samsun, Sinop ve Ordu çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Soba ve baca gazı zehirlenmeleri, Ağaç ve direklerin devrilmesi, Çatı uçması, Ulaşımda aksamalar vb... ) karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarılarında bulunuldu.