Samsun'a yoğun kar uyarısı, Samsun'da kar kaç gün sürecek!

TAKİP ET

Meteorolojiden aldığımız son değerlendirmelere göre; bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Bölge genelinin durumuna göre, bir hafta devam edeceği tahmin ediliyor.

 Yağışların iç ve yüksek kesimlerde kar, kıyı kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, sabah ilk saatlerde ve akşam saatlerinden itibaren yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Beklenen kar yağışlarının Ordu'nun iç kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor. İç ve yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Ordu'nun iç kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, eğimli bölgelerde çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: İç ve yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Samsuna Yoğun Kar Uyarısı