Samsun'da fırtına Uyarısı , 14 Aralık Pazartesi Samsun Hava Durumu

TAKİP ET

Meteorolojinin verdiği, hava durumu değerlendirmelerine göre, Samsun'da hava bugün parçalı çok bulutlu, 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin ediliyor.

 HAVA SICAKLIĞI
Önemli bir değişim beklenmiyor.

 RÜZGAR
Güneyli yönlerden orta kuvvette, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

 SOBA VE BACA GAZI ZEHİRLENMESİ UYARISI:
Rüzgarın bölge genelinde güneyli yönlerden esmesi beklendiğinden oluşabilecek soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 RÜZGAR UYARISI:

Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinden itibaren Tokat çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat), yüksek kesimlerinde kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 

Samsun Hava durumu