Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Uyarısı, Baca Zehirlenmelerine Karşı Tedbirli Olalım!

TAKİP ET

Meteorolojiden aldığımız son değerlendirmelere göre, Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çorum, Amasya Kastamonu'nun kuzey kesimleri öğle saatlerinden sonra ise Tokat çevreleri yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadiseleri tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette, kuzey kesimlerde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklenmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Bölgemizin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus hadiseleri beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.
BACA GAZI UYARISI:Rüzgarın güneyli yönlerden orta ve yer yer kuvvetli esme beklendiğinden karbonmonoksit zehirlenmesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Samsunda Kuvvetli Rüzgar Uyarısı