Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Standına Büyük İlgi

TAKİP ET

Karadeniz 7'inci Kitap Fuarı günü etkinlikleri kapsamında Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Kitap Fuarında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü standı ziyaretçiler tarafında büyük bir ilgi gördü.

TÜYAP Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından organize edilen Türkiye Yayıncılar işbirliği beraberinde Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun Ondokuz  Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün değerli destekleriyle hazırlanan Karadeniz 7’inci Kitap Fuarı günü etkinlikleri Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde büyük bir katılım ile başladı

YÜZLERCE YAZAR OKURLARIYLA BULUŞMA FIRSATI YAKALAYACAK
Düzenlendiği ilk yıldan bugüne bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan ve 300’e yakın yayınevinin katılımıyla gerçekleşen Karadeniz 7'inci Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak, dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak. TÜYAP Tekkeköy Fuar ve Kongre Merkezi’nde 1-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen olan fuarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü standına ilgi büyüktü. 2’si emekli 24’ü halen Samsun’da görev yapan toplam 26 yazar öğretmen, okuyucularıyla buluşuyor. Yazar okuyucu buluşmasının yanı sıra stantta 2 öğretmen tarafından güzel yazı, hat ve keçeden kitap ayracı yapma gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Haber
Köksal ÖNER