Samsun İlçe Minibüsleri Durağı'na ücretsiz Wi-Fi hizmeti

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi'nde yolculara ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, başta meydan ve parklar olmak üzere diğer tüm sosyal alanlardaki çalışmalarını ise sürdürüyor. 
Vatandaşların bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi amacıyla internet erişimi kolaylığı için çalışmalar yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi, düğmeye bastı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde internet erişim noktaları oluşturdu. 
İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile ilçeler arası seyahat eden vatandaşlar ile şoför esnafını sevindirdi. 
Ücretsiz erişim hizmetinden faydalanan yolcular, cep telefonlarının mobil erişim ağlarında otomatik olarak gözüken ‘SBB Wi-Fi’ bağlantısına telefon numarasını yazıyor. Ardından mesaj olarak gelen onay kodunu açılan pencereye ekleyerek bağlantı işlemini gerçekleştiriyor. Her kullanıcıya kesintisiz 420 dakikalık kullanım imkanı sunulan internete ise isteyen herkes girebiliyor.

ücretsiz wifi