Samsun İlçe Minibüsleri Ücretleri! Samsun İlçe dolmuş ücreti

TAKİP ET

Samsun'da ilçe minibüslerine yüzde 20 oranında zam geldi. Yapılan zamdan sonra Alaçam, Asarcık, Yakakent, Vezirköprü, Ayvacık, Bafra, Havza, Çarşamba, Ladik, Kavak, Ondokuzmayıs, Salıpazarı, Terme ilçe minibüslerinin fiyatları şu şekilde oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında öğrenci servisçilerinin zam talebi görüşüldü. Yüzde 60 oranında servis ücretlerine zam talebinde bulunan servis işletmecilerin isteği, UKOME tarafından kabul görmedi. Komisyon, artan maliyetler sonrası mevcut öğrenci servis ücretlerinin tarifesine yüzde 20 oranında zam yapmayı uygun gördü. 
Alınan karar neticesinde Alaçam-Samsun tam 56 TL, öğrenci 46 TL oldu. Bafra-Samsun tam 42 TL, öğrenci 33 TL. 19 Mayıs-Samsun tam 28 TL, öğrenci 24 TL. Yakakent-Samsun tam 61 TL, öğrenci 48 TL. Terme-Samsun tam 49, öğrenci 38 TL. Çarşamba-Samsun tam 36 TL, öğrenci 29 TL. Ayvacık-Samsun tam 48 TL, öğrenci 38 TL. Salıpazarı-Samsun tam 48 TL, öğrenci 38 TL. Vezirköprü-Samsun tam 79 TL, öğrenci 64 TL. Havza-Samsun tam 61 TL, öğrenci 49 TL. Ladik-Samsun tam 60 TL, öğrenci 49 TL. Samsun-Asarcık tam 54 TL, öğrenci 44 TL ve Kavak-Samsun tam 43 TL, öğrenci ücreti ise 35 TL oldu.

Samsun servis ücretleri ne kadar? Samsun ilçe minibüs ücretleri ne kadar?

Alaçam minibüsleri ne kadar oldu? Bafra Minibüsleri ne Kadar oldu? 19 Mayıs minibüsleri ne kadar oldu? Yakakent minibüsleri ne kadar oldu? Terme minibüsleri ne kadar oldu? Çarşamba minibüsleri ne kadar oldu? Ayvacık minibüsleri ne kadar oldu? Salıpazarı minibüsleri ne kadar oldu? Vezirköprü minibüsleri ne kadar oldu? Havza minibüsleri ne kadar oldu? Ladik minibüsleri ne kadar oldu? Asarcık minibüsleri ne kadar oldu? Kavak minibüsleri ne kadar oldu?