Samsun Milletvekili Karaaslan muhtar dernekleri başkanları ile buluştu

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Samsun'da gerçekleştirdiği bir dizi program kapsamında 17 ilçenin muhtarlar dernek başkanlarıyla buluştu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ilçelerin muhtarlar dernek başkanlarıyla sorunları ve çözüm bekleyen konuları istişare ettikleri bir toplantı düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve ilçelerde faaliyet gösteren muhtar dernekleri başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda muhtarlar Karaaslan'a öneri ve taleplerini anlattı.

Karaaslan "Bugün muhtarlar dernekleri başkanlarımızla buluştuk. 17 ilçemizden gelen başkanlarımızla gerçekten çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler muhtarlarımızla bir araya gelmeyi sık sık onlarla istişare etmeyi çok önemsiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar 52 kez muhtarlarımızla bir araya geldi. Bugün demokrasinin en temel taşı olarak nitelendirdiğimiz, sokağın sesini en doğru şekilde bizlere yansıtan muhtarlarımızın Samsun'da da her daim istişare mekanizmamızın en önemli parçalarından biri olduğunu biliyoruz. " dedi.

Toplantı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile görüşen Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin yapmış olduğu değerlendirmede bu tür toplantıların daha sık olması gerektiğini belirterek “Yapılmış olan toplantıda Havzalı muhtarlarımız tarafından bizlere iletilen sorunlarını, taleplerimizi ve önerilerimizi AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a iletme imkanı bulduk.  Bizlere bu imkanı tanıdıkları için kendilerine şahsım ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Yine her zaman bizlere kapıları açık olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızı Sayın Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanımızı Sayın Ersan Aksu’ya da ayrı ayrı teşekkür ederim. ”dedi.