Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Yerel Yönetimler Başkanı oldu

TAKİP ET

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı iken Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak yer alan Mehmet Özhaseki, görevi AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a devretti.
Meclis’teki yemin töreni sonrası Mehmet Özhaseki bakanlık görevini Murat Kurum‘dan devraldı. Özhaseki daha sonra Ak Parti’deki görevinin devir teslim törenine de katıldı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevine Mehmet Özhaseki’nin yerine Samsun milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi. 


Özhaseki yaptığı paylaşımda, ''Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Başkan Danışmanı olarak atanan Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini devrettik. Yıllarca birlikte çalışmış olduğum kıymetli yol arkadaşım Yusuf Ziya Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.