Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Akademik Danışma Kurulu toplandı

TAKİP ET

Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Akademik Danışma Kurulu Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Samsun Otizmli Çocuklar Derneği tarafından bir süredir üzerinde çalışılan ve görüşmeleri gerçekleştirilen Akademik Danışma Kurulu bugün düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, Başkan Yardımcısı Reyhan Arslan, Sayman Üye Zeki Kavaklı, Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Oral, Yunus Çolak ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Dr. Emrah GÜLBOY, Arş. Gör. Zeycan Özdan, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Dr. Selma Karaahmet Balcı, Uzm. Dr. Hilal Aydemir, Samsun Barosu Engelli Hakları Komisyon Başkanı Av. Ali Sait Doğanay, Komisyon Başkan Yrd. Av. Emrah Yavuzcan, Uzm. Kl. Psikolog Nur Denir Türk, Psikolojik Danışman Özlem Bayhan, Diyetisyen Buket Ateş, Diyetisyen Beren Kuzubaş, Antrenör Gökhan Altuntaş, Antrenör Sinem Seval, Aktivist Ayşen Doğanay katıldı.
Samimi ve keyifli geçen programda profesyonelleşme, uzmanlaşma, projeler ve ihtiyaçlar ile kişi ve kurumlarla yapılması planlanan eğitim, etkinlik ve programlar görüşüldü. Danışma Kurulu Faaliyet takvimi planlandı.
Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, "Derneğimizin yerelde ve ulusalda başarılı işlere imza atmaları hiç şüphesiz alanında uzman kişiler olmadan hayata geçirilemezdi. Ailelerin ve çocukların haklarını savunmak için mücadele ettiğimiz bu dönemde alanında uzman ve gönüllü kişilerin ailemize katılmasını her zaman çok önemsedik. Aylardır görüşmeler yapıyoruz, planlamalar yapıyoruz. Gelişime açık ve ilerlemeyi önemseyen isimleri bir araya getirmek istedik. Enerjisi, dinamiği yüksek, çalışma azmi ve üretme odağı olan sizlerle kısa sürede çok daha kıymetli işleri alana kazandıracağımıza inanıyoruz.
Çok değerli misafirlerimize gönüllü olarak danışma kurulumuzda yer aldıkları için çok teşekkür ediyoruz." Dedi.