Samsun Otizmli Çocuklar Derneği anlamlı bir etkinlik düzenledi

TAKİP ET

Samsun Otizmli Çocuklar Derneği, çocuklar ve anneleri için eğlenerek kaynaşabileceği 'Kaynaşma' Atölyesi düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selma Karaahmet Balcı liderliğinde otizmli çocuklar ile ‘Renkler’ Atölyesi, Kişisel Gelişim Uzmanı / Yazar Zehra Sırımsı liderliğinde annelere ‘Kaynaşma’ Atölyesi düzenlendi.

Otizm Nedir, Otizme Erken Müdahalede Evebeynin Rolü Nedir


Çocuk ve annelerin keyifli vakit geçirdiği atölyelerin devamının geleceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz; "Anne, Baba ve çocuk çalışma atölyelerini önemsiyoruz. Ailelerin iyi olma halleri geliştikte hayata bakış açıları da değişiyor. Daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı aileler için Samsun’da derneğimiz çatısı altında kamu kurum kuruluşları, özel sektör ve gönüllülerin desteği ile çalışmalar geliştiriyoruz. Çok güzel çalışmalar için hazırlıklarımız devam ediyor. 
Bugün iki farklı atölye ile keyifli bir başlangıç yaptık. Bizleri destekleyen Atölye Liderlerimiz Selma Karaahmet Balcı ve Zehra Sırımsı’ya teşekkür ediyoruz." dedi.
Atölye çalışmalarına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nilgün Sarı, Reyhan Arslan, Genel Sekreter Zehra Sırımsı, Yönetim Kurulu Asil Üyesi Yunus Çolak ve dernek gönüllüsü Rehber Öğretmen Özlem Bayhan ile çok sayıda aile katıldı.

Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Otizm