Samsun sel! Dükkanlarına kayıkla gittiler! Araçlar su içinde kaldı

TAKİP ET

Samsun'da dün geceden başlayarak etkili olan sağanak yağış sonrası Gülsan Sanayi Sitesi esnafı dükkanlarına kayık ile gitti. Aracı su içinde kalan taksi şoförü de kendi imkanları ile kurtuldu.

Samsun Sel Haberleri - Canik ilçesindeki Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerini su bastı. Sanayi sitesindeki araçlarda sel suları nedeniyle maddi hasar oluştu. 
İldeki son durum hakkında bilgi veren İlhan Bayram, “Geçen seferkinden çok şiddetli ve uzun süreli bir yağış var. Şu anda şehir içinde trafiği işler hale getirmeye çalışıyoruz. SASKİ ve belediye ekipleri çalışıyor. Sadece şu anda sanayi bölgesinde suyun tahliye edilmesinde sıkıntı var. Diğer yerlerde yağış kesildiği anda sistem çalışıyor, kısa sürede yollar açılıyor” dedi.


Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı otogar çevre yolu köprü altında meydana gelen olayda ise, selden dolayı aracı su içinde kalan taksi şoförü, uzun süre kurtarılmayı bekledi. Su seviyesi yükselince aracın üzerine çıkarak burada da bekleyen Balcıoğlu, su seviyesi biraz düşünce kendi imkanları ile yürüyerek sudan çıktı.

Samsun'da tramvay seferleri çalışıyor mu? 13 Haziran Salı Tramvay SAMULAŞ açıklama

Samsun'u yine sel vurdu, okullar tatil oldu!

Samsun'da kuvvetli sağanak yağış hayatı yine olumsuz etkiliyor!