Samsun Sınav Koleji öğrencilerinden Sağlık Haftası çıkarması

TAKİP ET

Samsun Sınav Koleji 3. sınıf öğrencileri, sağlık haftasını kutlamak için VM Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret etti.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Emel Şen, Uzm. Dr. Şule Turan Akyol, Uzm. Dr. Erdal Hancıoğlu ve Uzm. Dr. Mehmet Bilal Aracı, Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya İnce ve Çocuk Diş Hekimi Uzm. Dt. Yeşim Sağır tarafından karşılanan öğrenciler, hastane içinde gezerek merak ettikleri soruları sordular.
Ziyaret sırasında öğrenciler Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, Genel Müdür Akif Kırbaş, Başhekim Dr. Şafak Aygül, Medikal Direktör Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu bir araya geldiler.
Hastane yönetimi ve doktorlar, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiler ve öğrencilere sağlıkla ilgili bilgi sahibi olmalarının önemini vurguladılar. Öğrenciler de, hastanede yapılan işlemleri ve tedavileri yakından görerek, sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu öğrendiler.
Samsun Sınav Koleji İlkokul Müdürü Sebahat Kayhan ise “Sağlık haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, öğrencilerin sağlık hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladı. Ziyaret, öğrencilerin gelecekte sağlık hizmetleri ile ilgili mesleklerde çalışmak isteyenler için de ilham verici oldu” şeklinde konuştu.