Dolmuş ücretleri ne kadar? Samsun toplu ulaşım ücretleri

TAKİP ET

Samsun'da kent içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı, Dolmuş Minibüs Tramvay Otobüs ücretleri ne kadar oldu? Samsun Haber, Samsun Haberleri, Güncel Haberler...

Samsun'da yapılan UKOME toplantısının ardından kent içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı. Dolmuş, tramvay, otobüs ve ekspres hatlarının güncel fiyat tarifesi açıklandı.

Samsun'da dolmuş ve minibüs fiyatları zamlanıyor!

Samsun'da dolmuşa zam geldi! Samsun'da dolmuş ne kadar oldu?


UKOME Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesinde bulunan toplantı salonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram başkanlığında yapıldı.

Samsunda dolmuş ücreti 6,50 TL'dir. (11 Eylül 2022 Güncel Tarihi)

Dolmuş, tramvay, otobüs ve ekspres hatlarının güncel fiyat tarifesi hakkında bilgi veren İlhan Bayram, "Büyükşehir Belediyesine ait olan taşımacılık kısmında tramvaylarda öğrenci tarifesi yüzde 30 zam ile öğrenci fiyatı 3,25 TL oluyordu ama biz fiyatı 3 TL'de tuttuk. Tramvay tam bilet 3,45 TL'ydi, 4,5 TL oldu. Kent içi ekspres hatlarında 4,5 TL olan tarife 6 TL oldu. Minibüs-dolmuşlarda 5 TL olan taşıma ücretleri 6,5 TL'ye yükseldi. Öğrenci ücreti ise 4 TL'den 5,25 TL'ye çıktı. Ortalama yüzde 30 zam yapılmış oldu" diye konuştu.

UKOME'nin bugün gerçekleştirdiği toplantıda ayrıca Taflan-İncesu-Tekkeköy minibüslerinin ücretlerine yüzde 40 zam yapılması kararı alınırken söz konusu güzergahta yolcu taşıyan minibüslerin kişi başı ücreti zam ile 7.75 TL'ye çıktı.

Dolmuş ücretleri ne kadar Samsun toplu ulaşım ücretleri