Samsun TOKİ kura çekimi! Samsun TOKİ kura çekimi canlı izle! TOKİ Samsun kura çekilişi ne zaman saat kaçta?

TAKİP ET

TOKİ Samsun kura çekilişi ne zaman saat kaçta? Samsun sosyal konut kura çekilişi nerede? TOKİ Samsun Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir? 2022 Samsun TOKİ kura sonuçları? gibi sorular ve daha fazlası haberimizde...

Samsun TOKİ Sosyal Konut Kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ Samsun kura çekimleri ne zaman yapılacak? TOKİ Samsun Sosyal Konut Kuraları nerede yapılacak? TOKİ'nin Samsun ve ilçelerini kapsayan kura çekimlerinin yapılacağı yer ve detayları belli oldu. 
Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olmak için TOKİ'ye başvuru yapan vatandaşlar, dikkatle TOKİ kuralarını takip ediyor. Şimdi ise gözler, Samsun'da yapılacak TOKİ kurasına döndü. TOKİ'nin Samsun ve ilçelerini kapsayan kura çekimlerinin yapılacağı yer ve detayları belli oldu. 
İşte, 2022 TOKİ Samsun kura çekimi tarihleri ve kalan tüm detaylar...
TOKİ 250 bin sosyal konut kura çekilişi il il devam ediyor. Yayınlanan takvime göre, toplam 4 bin 450 konutun sahibini bulacağı TOKİ Samsun kura çekimi tarihi belli oldu. Akabinde Samsun TOKİ kura çekimi canlı izle ekranı şeklinde araştırmalar hız kazandı. Samsun'da yaşayan vatandaşlar, konut sahibi olup olmadıklarını TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın ekranı ile öğrenebilecek. İlkadım, Merkez, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık 2+1 3+1 listesi kura sonuçları kurumun sitesi üzerinden sorgulanacak. 
Samsun TOKİ Sosyal Konut Kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ Samsun kura çekimleri ne zaman yapılacak? TOKİ Samsun Sosyal Konut Kuraları nerede yapılacak? 
Samsun'da TOKİ Sosyal Konut kaç tane yapılacak? Samsun TOKİ Sosyal Konut Kurası çekiliş tarihleri belli oldu.

TOKİ SAMSUN KURA ÇEKİLİŞİ NEREDE YAPILACAK?
Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan sosyal konutlar için kura zamanı beldi.
Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı'nca Samsun İli genelinde yapılacak olan 4 bin 350 adet konut için "hak sahibi belirleme kurası" çekilişi 12-13 ve 14 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacağı açıklandı. 
Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Polat kuranın 12 Aralık Pazartesi günü saat 10:00'da Samsun Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda çekileceğini açıkladı. 
İlçelere göre kura tarihleri takvimi şöyle:
12 Aralık: İlkadım, Merkez
13 Aralık: Bafra, Canik, Çarşamba
14 Aralık: Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık
TOKİ SAMSUN KONUTLARI NEREDE?
Toplam 11 ilçe için TOKİ Samsun kura çekilişi 12 Aralık Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 14 Aralık tarihine kadar devam edecek. İşte, TOKİ Samsun evlerinin yapılacağı ilçeler ve sayıları:
SAMSUN İLKADIM: 200 KONUT
SAMSUN MERKEZ: 1700
SAMSUN BAFRA: 500
SAMSUN CANİK: 320
SAMSUN ÇARŞAMBA: 600
SAMSUN VEZİRKÖPRÜ: 200
SAMSUN HAVZA: 150
SAMSUN KAVAK: 200
SAMSUN LADİK: 100
SAMSUN ONDOKUZMAYIS: 380
SAMSUN ASARCIK: 100
TOKİ SAMSUN KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
TOKİ Samsun kura çekimi, TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden ve Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.
Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi tamamlandıktan sonra ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulanabilecek.
2022 Samsun TOKİ kura sonuçları için:
TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI 

toki SAMSUN TOKİ Samsun SAMSUN TOKİ KURA