Samsun Valisi Zülkif Dağlı deprem bölgesine görevlendirildi

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), tarafından Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde 23 vali görevlendirildi. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Elbistan ilçesine gidiyor.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanı (AFAD) Yunus Sezer, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde 23 vali görevlendirildiğini, 20 binin üzerinde çadır, 300 binin üzerinde battaniye sevk edildiğini söyledi.
VALİ DAĞLI ELBİSTAN'A GİDİYOR
Konuyla ilgili paylaşım yapan Samsun Valiliği, "Deprem bölgesinde koordinasyonu sağlamak üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine görevlendirilen Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, şehrimizden ayrılmadan önce, Afet Acil Durum Yönetim Merkezinde 7/24 esasına göre görev yapan TAMP Samsun İl Koordinasyon Kurulunu ziyaret ederek, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
5.760 adet katlanır yatak ile 720 adet çadırın 27 tır ile Kahramanmaraş’a sevk edilmek üzere yola çıktığını ifade eden Sayın Valimiz, vatandaşlarımız tarafından iletilen yardımların da Valiliğimiz koordinasyonunda deprem bölgesine ulaştırılacağını belirterek, arama-kurtarma faaliyetlerine katılanlar başta olmak üzere afetin yaralarının sarılması için gayret gösteren herkese kolaylıklar diledi."

Tüm Türkiye'de okullar bir hafta tatil edildi! Samsun'da okullar tatil mi?

Samsun'da deprem oldu! Samsun'da vatandaşlar sokağa çıktı