Ak Parti Havza Gençlik Kollarında görev değişimi

TAKİP ET

AK Parti Havza Gençlik Kolları 6. Olağan genel kurulunda Kadir Can Şenkal başkan oldu.

Tek liste halinde Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Kadir Can Şenkal Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Genel kurul Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından başladı.

Burada konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “24 yaşında Ak Parti İlçe başkanı olarak görev yaptım. Ben göreve geldiğinde partimiz muhalefette idi. Allah şükür sizler hiç muhalefet görmediniz ve inşallah hiç görmeyeceksiniz. Bunun içinde çok çalışmanız lazım. Size tavsiyen eski yeni ayrımı yapmadan partimize emek vermiş herkese saygı ve vefa ile yaklaşın.”dedi.

Havza AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise; “Ülkemizin geleceği kadar partimizin de geleceği siz gençlerimizsiniz. O yüzden gençlerimize önem vermekteyiz. Ülkemizin yarınlarını sizler belirleyeceksiniz. En inanıyor ve görüyorum ki gençlerimizin inanç ve güveni ile 2023 ve 2071 hedeflerimize çok rahat ulaşacağız.”dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkez İl Koordinatörü Emre Karaman ise genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ise AK Parti kongrelerinin demokrasi kültürünün en önemli örneklerinden biri olduğuna vurgu yaparak, “AK Parti, kurulduğu günden bu yana gençlere ve gençliğe önem veren bir partidir. Bizler kendimiz en iyi Ak Parti’de ifade ediyoruz. Bunun en güzel örneği seçme ve seçilme yaşının 18’e çekilmesidir.” diye konuştu.

Ak Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından ayrılan Sedat Ayan ise görevi süresince kendisine destek veren herkese teşekkür ederek; “Görev süremce gurur ile taşıdığım bayrağı kardeşlerimize teslim etmekten onur duyuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Yapılan oylamaa ile oyların tamamını alan  Kadir Can Şenkal başkan seçildi.

Genel kurula Belediye Başkanı Özdemir, İlçe Başkanı Kayan’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu, kadın kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri,  Ak Parti Havza İlçe Gençlik Kolları eski başkanları Ali Rıza Gül ve Uğur Mastik ile davetliler katıldılar.

Ak Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Can Şenkal olurken yönetim kurulu üyeleri ise; Selçuk Bekdemir, Umut Aydoğdu, Sefa Aydıner, Hasan Basri Aydın, İrem Uyaroğlu, Mevlüde Tok, Feyza Nur Esmer, Tayfun Sarıyaprak, Selim Yankavi, Arslan Karaca, Taha Kurt, Mustafa Ünal ve Mert Erkan isimlerinden oluştu.

Ak Parti Havza Gençlik Kollarında görev değişimi