Başkan Gayretli'den SAMKON'a ziyaret

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret ve faaliyete katılmak üzere İstanbul'da bulunan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ziyaretleri kapsamında Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Merkezini ziyaret etti.

İstanbul’da Samsunu temsil eden en güçlü sivil toplum örgütü olan SAMKON Genel Merkezini ziyaret eden Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli burada ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, Badef Genel Başkanı ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hacıoğlu, Heyces Textile Factory Export Yönetim Kurulu Başkanı ve SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, Astaş Holding İdari İşler Müdürü Mehmet Aşcı ve Badef Genel Başkan Yardımcısı Aslan Kaparan ile bir araya geldi.
Burada SAMKON yetkilileri ile bir araya gelen Gayretli SAMKON Genel Başkanı Aşçı ve beraberindekilere Samsun, Karadeniz ve ülke genelinde sürdürdükleri sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli burada yapmış olduğu konuşmada SAMKON’un Samsun’u temsil eden en güçlü sivil toplum örgütü olduğunu belirterek; “Bu işler gönüllülük esası ve memleket sevgi ile yürütülür. Mütevazi kişiliği ile İstanbul’da Samsunumuzun tanıtımı ve hemşerilerimiz için gövdesini ortaya koyarak tüm tecrübesi ile Atiye ışık tuttuğuna şahit olduk. Temennim Samsunlu hatta Karadenizli hemşerilerimizin SAMKON Genel Başkanı Sayın Kaya Aşçı beyin birlik ve beraberlik mücadelesine ayrışmadan destek vermeleridir. Bu vesile ile kendisine Allahtan sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Başta Sayın Aşçı olmak üzere Samsun için yüreklerini ortaya koyan ve bizler ile yakinen ilgilenen tüm sivil toplum örgütü temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı ise Gayretli’ye ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; “Biz her zaman Samsun’un ve Samsunlu hemşerilerimizin yanındayız. Sizlerde yürüttüğünüz görev itibari ile çalışanlarımızın temsilciliğini yapmakta ve onlar adına mücadele vermektesiniz. Sizlere görevinizde başarılar dilerim.” Dedi.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ziyaretin sonunda SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı’ya
Ziyaretin anısına Hasan Yiğit' in kaleme aldığı  ve Pontus-Rum çetelerinin vahşetini anlatan, Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Esencay (Çağşur) Köyünde bir günde 372 insanımızın şehit düştüğü olayları anlatan “372” romanı ile 100 sene önce Karadeniz Bölgemizde devlet kurmaya yeltenen Pontus-Rum çetelerini dize getiren kahraman bir Türk Kadınını anlatan “Dağköy'lü Fatma Çavuş”... isimli iki roman hediye etti.
SAMKON ziyaretinin ardından Gayretli Kaya Aşçı’ya ait olan  ASTAŞ Holding'i ziyaret etti.

Başkan Gayretliden SAMKONa ziyaret