Cemil Deveci: Önce personelin maaşını ödeyeceğim

TAKİP ET

Atakum'da 31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemil Deveci, 'Atakum'da belediye başkanlığım dönemimde önceliğim, önceki dönemde maaşlarını alamayan belediye çalışanlarına maaşlarını vermeye çalışmak olacak' dedi.?

Resmi olmayan sonuçlara göre; Samsun’un Atakum ilçesinde 31 Mart Yerel seçimlerinin kazananı olan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemil Deveci, göreve başladığında önceliğinin AK Partili İshak Taşçı’nın Belediye Başkanlığı döneminde maaşları ödenmeyen personelin maaşlarını ödemek olduğunu söyledi. 

‘ÖNCELİĞİMİZ PERSONELİN MAAŞINI ÖDEMEK’
Cemil Deveci: “Mazbatamı teslim alıp göreve başladığımda hiç kimsenin şüphesi olmasın herkesi kucaklayacağım. Önceliklerimizi belirledik ve belirmelemeye devam ediyor. Bilindiği üzere, Atakum Belediyesi’nde bir maaş problemi var. Atakum’da belediye başkanlığım dönemimde önceliğim, önceki dönemde maaşlarını alamayan belediye çalışanlarına maaşlarını vermeye çalışmak olacak” diye konuştu.

‘ATAKUM’U ATAKUMLULAR İLE YÖNETECEĞİZ’
Cemil Deveci, daha sonra ise “Atakumlular buna alışkın değil, ancak biz alıştıra alıştıra herkesi birbirine uyumlu çalıştırarak belediyemiz adına kararlar alacağız. Atakum’u, Atakumlular ile beraber yöneteceğiz. En öncelikli sorunumuz neyse muhtarlarımızla, halkımızla, kent konseylerimizle, Sivil Toplum Örgütlerimizle ile birlikte bunları tespit edeceğiz, çözümlerine karar verip, çözmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

DEVECİ YÜZDE 48,49, ŞAHİN YÜZDE 47,47
Resmi olmayan sonuçlara göre, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemil Deveci yüzde 48,49 oranında oy alırken, Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin ise yüzde 47,47’de kaldı.

Cemil Deveci