Samsun Milletvekilleri'nden Ankara'da anlamlı ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı; Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, görev yaptığı Şanlıurfa'da havan topuyla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Samsun'lu Sinan Bayır'ı tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı; Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, görev yaptığı Şanlıurfa’da havan topuyla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Samsun’lu Sinan Bayır’ı tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) ziyaret etti.

Vezirköprü’lü asker Bayır ile hastanede tedavileri devam eden gazileri ziyaret eden Karaaslan, “Kahraman Türk askerimizin en önemli özelliklerinden birisi cephede asla geride durmaması, düşmanı kaçıracak cesaretle ve mertçe mücadele etmesidir. Mehmetçiğimizin başarıyla sürdürdüğü Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları’nda olduğu gibi Barış Pınarı Harekâtı’nda da askerlerimiz cephede kanlarıyla canlarıyla mücadele verirken milletimiz en büyük desteği vermiş, Mehmetçiğimizin moralini daima yüksek tutmuştur. Bugün de 82 milyon birlik ve beraberlik duygularımız içinde dua ve desteklerimizle kahramanlarımızın yanındayız. Sinan Bayır kardeşimiz tıpkı diğer kahramanlarımız gibi canı pahasına görevini yerine getirirken hain teröristlerin saldırısı sonucu gazi olmuştur. Kendisine ve gazilik onurunu göğsünde bir şeref madalyası olarak taşıyan tüm gazilerimize millet olarak duyduğumuz minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz. Yüce Mevla’m hepsini korusun ve ordumuzu muzaffer kılsın.” açıklamasında bulundu.

Gazi Sinan Bayır’ın ve ziyaret edilen gazilerin durumunun iyi olduğunu ifade eden Karaaslan, “Vezirköprü’lü Sinan kardeşimiz ve ziyaret ettiğimiz gazilerimizin durumu hamdolsun her geçen gün iyiye gidiyor. Barış Pınarı Harekatı’nda yaralanan ve Gaziantep’te tedavi gören Bafra’lı Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci kardeşimizin durumunu da yakından takip ediyoruz. Her bir kahramanımızın dua ve temennisi sağlığına kavuşarak yeniden silah arkadaşlarının arasına dönmek. Böylesi asil bir milletin evlatlarına yakışan tavırla gazilerimiz mücadeleden bir an olsun geri durmamak için bir an önce sağlıklarına kavuşmayı dilerken bizleri bir kez daha gururlandırdılar. Bu vesileyle Fırat’ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekâtı’nda destansı bir mücadele ortaya koyarken şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah’ın izni, ülkemizin ve ordumuzun kararlı mücadelesi ve milletimizin sonsuz desteğiyle bu harekât başarıyla sonuçlanacak, oluşturmaya çalıştıkları terör koridorları yıkılarak barış pınarları oluşturulacaktır.” ifadelerine yer verdi.