Samsun'un ihracat şampiyonu Ulusoy Un, Samsun Gıda Fuarı'nda

TAKİP ET

Samsun Gıda 2019 - Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 21 Kasım Perşembe günü TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını 4. kez açmaya hazırlanıyor. Gıda sektörünün Karadeniz bölgesindeki en büyük buluşması olan fuarda, Samsun'un ihracat şampiyonu Ulusoy Un da 1. salon 2. stantta yerini alıyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve TÜYAP işbirliği ile hazırlanan Samsun Gıda Fuarı 2019 - Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 21 Kasım Perşembe günü 4. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 24 Kasım Pazar gününe kadar sürecek olan fuar, sektörle ilgili tüm üreticilere, toptancı ve perakendecilere, işletmecilere önemli ticari fırsatlar ve iş bağlantıları sağlıyor. İran, Azerbaycan, Gürcistan, Rusya gibi ülkelerden alım heyetlerinin geldiği fuara, Samsun’un ihracat şampiyonu Ulusoy Un da 1. salon 2. stantta yerini alıyor.

Yıl boyunca başarısını ödüllerle taçlandıran Ulusoy Un’un Gıda Fuarı’ndaki öncü konumu hakkında bilgi veren Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy: “Bugün 50. yaşını kutlayan firmamız, başarısını Samsun’dan uluslararası platforma taşımıştır. Samsun’un gıda alanında faaliyet gösteren ve ihracat şampiyonu firması olarak şehrimiz için büyük önem teşkil ettiğini düşündüğümüz ‘Samsun Gıda Fuarı’nın geleneksel bir hale dönüşmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Ulusoy Un olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuara destek olmak ve bölgedeki ticaret hacmini geliştirmek için fuarda yerimizi alıyoruz.” dedi.  

Ulusoy Un