Samsunlu Optisyenlerden örnek davranış! Konteyner dükkan kurdular

TAKİP ET

XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası, Kahramanmaraş'ta iş yeri yıkılan bir meslaktaşlarına konteyner dükkan kurarak hem destek oldu hem de acılarını paylaştı

XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası, Kahramanmaraş'ta iş yeri yıkılan bir meslaktaşları için harekete geçti. Gözlükçüler Odası, deprem bölgesindeki meslektaşlarına konteyner dükkan kurup, ürün tedarik ederek örnek bir davranışa imza attı.
ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİYORLAR
XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, depremde iş yeri yıkılan Fatih Kabakçı isimli meslektaşlarının yaralarını sarmak için Kahramanmaraş'a gitti. Diğer meslektaşlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek yardımlarını sürdüren Mutlu ve beraberindekiler, "Kardeşlerimizin yanındayız" mesajını verdi. 
ACILARINI PAYLAŞIYORUZ
Samsun'daki XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası'na bağlı hayırseverlerle birlikte Kahramanmaraş'ta yaptırdıkları dükkan hakkında bilgi veren Başkan Ali Mutlu, "Kahramanmaraş'ta dükkanı yıkılan Fatih Kabakçı isimli meslektaşımıza konteyner dükkan yaptırdık. İçine de gözlük camı, çerçeve gibi ürünleri tedarik ettik ve yerleştirdik ve kendisine teslim ettik. Geçici görevle Kahramanmaraş'ta bulunan emniyet müdürümüz Ömer Urhal da iş yerinin açılışında bize eşlik etti. Depremzede meslaktaşımızın acılarını paylaştık. Deprem bölgesinde meslataşlarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyoruz" dedi.