Samsunspor 58 yaşında! Samsunspor Haberleri

TAKİP ET

Samsunspor kuruluşunun 58'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor'un 58’inci yıl dönümü nedeniyle Anıt Park’ta tören düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törene Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Albayrak, Giray Şey, Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ve Kulüp Satın Alma Müdürü Cem Alparslan Yolaydın katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden tören, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılarak son buldu.

Samsunsporumuzun kuruluşunun 58’inci yıldönümü nedeniyle taraftarlarımız, Atakum sahilinde meşale yakarak takımımızın doğum gününü kutladı.
Atakum ilçesinde toplanan Kırmızı-Beyazlı taraftarlarımız, tezahüratlarla Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kurupelit Yat Limanı’na geldi. Sahil boyunca yan yana dizilen taraftarlarımız, binlerce meşale yaktı. Saat 20.55’te havai fişeği ile başlayan meşale şov renkli görüntülere sahne oldu.

Samsunspor'un kamp kadrosu belli oldu


VALİ DAĞLI'DAN KUTLAMA MESAJI
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı "Samsunspor’un 58’nci Kuruluş Yıl Dönümü" Kutlama Mesajı yayımladı. Vali Dağlı, "Türk futbol tarihinde pek çok başarıya imza atan, şehrimizin parlayan yıldızı Samsunspor’umuzun 58’nci kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.
Şehrimizin markası haline gelen Atatürk armalı formasıyla Samsunspor’umuzun teknik heyeti, sporcuları ve şartlar ne olursa olsun takımlarını asla yalnız bırakmayan vefalı taraftarının da desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok sayıda başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum.
11 yıllık aranın ardından bu sezon yeniden Süper Lig’de mücadele edecek olan takımıza başarılar diliyor, uzun lig maratonunda her zaman yanında olacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
Bu vesileyle, 20 Ocak 1989’da yaşanan ve Samsunspor’umuzu, şehrimizi ve ülkemizi derinden üzen elim trafik kazasında hayatını kaybedenleri de saygı ve rahmetle anıyorum. 30 Haziran 1965’te kurularak 58 yıldır kazandığı başarılarla şehrimize büyük mutluluklar yaşatan Samsunspor’umuzun kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyor, takımımıza başarılarla dolu geçecek nice yıllar diliyorum." dedi.

Samsunspor