Samsunspor Başakşehir maç sonucu! Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Y. Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Samsunspor yeni hocasıyla puanla başladı.

Yılport Samsunspor sahasında, Başakşehir FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı - Beyazlılar etkili oynamasına rağmen iki takımda kalesinde gol görmeyince maç 0-0 sona erdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin oyun yetersizliği taraftarları da çileden çıkardı.
Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Samsunspor, yeni hocası Markus Gisdol ile 6 maç aranın ardından puan aldı.

Samsunspor'da Markus Gisdol: Bir gol atmış olsaydık..!


Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Yılport Samsunspor ile RAMS Başakşehir karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.
Mücadelede topla oynamada yüzde 65'e 35 Başakşehir üstünlüğü olsa da Samsunspor, 19 şuta karşılık 7 şut ile üstünlük sağladı. Başakşehir maçı isabetli şut atamadan tamamladı. Samsunspor ise kaleyi bulan 5 şutta Volkan Babacan'ı geçemedi.
Samsunspor puan durumu, yeni hocası Markus Gisdol ile 6 maç sonra puan aldı ve puanını 2'ye çıkardı. Başakşehir puan durumu son 3 maçta 7 puan toplayarak 8 puana yükseldi.
Samsunspor gelecek hafta hangi takımla oynuyor! Kırmızı Beyazlı ekip hafta MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Başakşehir ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Samsunspor