Samsunspor Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı

TAKİP ET

Yılport Samsunspor 17 Aralık Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Samsunspor Haberleri - Yılport Samsunspor, 17 Aralık Cumartesi günü saat 13:30 da deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor A.Ş. maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Bodrum Belediyesi İsmail Altındağ Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Yılport Samsunspor Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının bitimine 2 hafta kaldı. 18. hafta zirve yarışında ve play-off hattında önemli karşılaşmalara konuk olacağız. Geçen hafta evinde Yeni Malatyaspor’la karşılaşan ve son dakikalarda attığı golle 1 puana razı olan Yılport Samsunspor kaybettiği 2 puanı Bodrumspor maçı ile telafi etmek istiyor. Bodrumspor ise iki hafta üst üste aldığı yenilgiyi kalan iki haftada galibiyete çevirmek istiyor. Ligde her iki takımında 28 puanı bulunuyor. Peki Bodrumspor - Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar.
Spor Toto 1. Lig 18. haftasında Bodrumspor ve Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. İki takım içinde 3 puan altın değeri taşıyor.
BODRUMSPOR - YILPORT SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Bodrumspor - Yılport Samsunspor maçı 17 Aralık Cumartesi saat 13:30'da TRT SPOR ve BEİN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.
SPOR TOTO 1. LİG PUAN DURUMU

Samsunspor puan durumu