Samsunspor Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor! Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Samsunspor Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Deprem nedeniyle lige verilen ara sonrası sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Samsunspor'da hedef liderliğini sürdürmek.

Samsunspor'da gözler Cumartesi akşamı oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasına çevrildi. Deprem nedeniyle lige verilen ara sonrası sahasında çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte yönetim, taraftarlarını stada çekebilmek için biletlerde büyük indirime gitti. 
Samsunspor yönetimi, Cumartesi akşamı oynanacak Ç.Rizespor karşılaşmasını kadın ve öğrencilerin ücretsiz izleyebileceğini duyurdu. Kırmızı beyazlı kulüp ayrıca maç biletlerinde ise yüzde 50 indirim yaptığını açıkladı. 
Yılport Samsunspor, 4 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri Emin Kar sahasında bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Antrenmana izinli olan Alim Öztürk ve sakatlığı süren Muhammet Ali Özbaskıcı katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Barış Alıcı ve Mücahit Albayrak ise takımdan ayrı çalıştı.
Samsunspor - Çaykur Rizespor maçının biletleri satışa çıktı! 
Deprem felaketinin ardından Spor Toto 1. Lig Samsunspor için cumartesi günü başlıyor. Kırmızı Beyazlılar, cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının biletlerinin satışa çıktığını açıkladı.  
KADIN VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ 
Kulüp, ayrıca Çaykur Rizespor maçının biletlerinin yüzde 50 indirimli satışa çıktığını, kadın ve 18 yaş altı öğrenci taraftara ise doğu tribünü ve kale arkası biletlerini ücretsiz olarak Passolig kartlarına tanımlatabileceklerini söyledi. Ayrıca karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta Samsunspor