Samsunspor Galatasaray'a 4-2 mağlup oldu! Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Galatasaray ile Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında kozlarını paylaştı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük bir mücadelenin yaşandığı maçta kazanan taraf Galatasaray oldu.

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Rams Park'ta oynanan müsabaka; sarı - kırmızılıların 4-2'lik üstünlüğüyle sona ererken, yeni transferler de ilk kez sahne aldı. 
Mynet.com'un haberine göre; Rams Park'ta oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray Samsunspor fotoğrafları! Samsunspor'da 3 yeni transfer 11'de


Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 7. ve 29. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu, 42. dakikada Abdülkerim Bardakcı ve 67. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Samsunspor'un sayıları ise 46. dakikada Dimata ve 60. dakikada Holse'den geldi.
Bu skorun ardından üst üste 3. galibiyetini alan ve puanını 10'a yükselten Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Henüz galibiyeti bulunmayan ve 3. yenilgisini yaşayan Samsunspor ise 1 puanla 18. sırada yer aldı.
Galatasaray, gelecek hafta Başakşehir'e konuk olacak. Samsunspor ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

Samsunspor