Ankaragücü ve Samsunspor Maç Sonucu 0-0

TAKİP ET

Samsunspor, Ankaragücü karşısında 90 dakikayı golsüz tamamlarken; sergilediği performansla herkesin büyük beğenisini kazandı.

Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, lider Ankaragücü karşılaşmasında ilk 45 dakikada başarılı bir performans ortaya koyarken; Saviceviç ve Tomane ile net pozisyonlar yakaladı. Yaklaşık 20 bin taraftar önünde oynanan maça kontrollü başlayan Samsunspor, her geçen dakika oyuna ağırlığını koydu. Savunmada dikkatli oynayan Samsunspor'da Hasan Kılıç sakatlanarak yerini Berk'e bıraktı. Kırmızı beyazlılar, bu yarıda Saviçevic ile net bir pozisyondan yararlanamadı. 

 Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi yine kontrollü başlayan taraf Samsunspor oldu. Samsunspor, galibiyet golü için organize ataklarla Ankaragücü kalesine yüklendi. Ancak sarı lacivertli savunma karşısında çokta etkili olamayan Samsunsporlu hücum oyuncuları galibiyet golünü getirecek hamleyi yapamadılar.

Sona gelindikçe iki takımda 1'er puana razı oyun şeklini alınca karşılaşma golsüz sona erdi. Bu sonuçla ev sahibi Ankaragücü, bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkmış oldu.
 

Ankaragücü ve Samsunspor Maç Sonucu 00