Başkan İshak Taşçı'dan Samsunspor'a 'tatlı' ziyaret

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor'a moral ziyaretinde bulunarak futbolculara kendi elleriyle baklava ikram etti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor’a moral ziyaretinde bulunarak futbolculara kendi elleriyle baklava ikram etti.

“Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kampanyası ile Samsunspor’a büyük destekte bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 3-0 kazanılan Boluspor maçının ardından Samsunspor’u ziyaret ederek antrenmanı izledi. Futbolcular ve teknik heyetle sohbet eden Taşçı sonrasında futbolculara tatlı ikram etti.

Devam eden forma kampanyası hakkında ve takımın son durumu hakkında konuşan Başkan İshak Taşçı, “Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası ile tüm şehrimizde ve gurbetteki hemşehrilerimizde alevlendirdiğimiz Samsunspor aşkının gururunu yaşıyoruz. Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek bu gururu Samsunsporlu futbolcular ve yöneticilerle paylaşmak istedim. Son hafta elde ettiğimiz 3-0'lık galibiyet morali ile bizleri mutlu eden futbolcularımıza tatlı ikram ettim. Samsunlu olmanın onurunu, Samsunsporlu olmanın gururunu hep beraber yaşıyoruz. Samsunsporlu futbolcularımıza, yönetime ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürümü ise bu şehrin takımına sahip çıkarak, Bu Aşkın Kahramanı olan, bu şehrin çocuklarına sunuyorum." dedi.

Başkan Taşçı ve beraberindeki heyet daha sonra takımın Denizlispor maçının hazırlık antrenmanını izledi.

samsunspor