Bayrampaşaspor Samsunspor Maç Sonucu: 0 - 0

TAKİP ET

Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Samsunspor Veysel'i geçemedi

Yılport Samsunspor forvetleri, Bayrampaşa’nın 22 yaşındaki 1.97’lik kalecisi Veysel Sapan’ı geçemedi. Kırmızı beyazlı ekip, İstanbul’da şampiyonluk yolunda çok önemli bir iki puan bıraktı. 

Yılport Samsunspor’a Bayrampaşa freni. Bu maça kadar oynadığı 6 maçı da kazanan kırmızı beyazlılar, İstanbul’da konuk olduğu Bayrampaşa karşılaşmasının 90 dakikasını golsüz tamamladı. Özellikle rakip kalecinin 22 yaşındaki genç file bekçisini geçemeyen Samsunsporlu forvetler, büyük fırsatlar kaçırdılar.  

Rakibi karşısında oyunun genelinde üstün bir sergileyen kırmızı beyazlılar, Bayrampaşa kalesinde de net fırsatlar buldu. Özellikle İlyas Kubilay Yavuz’un tüm etkili şutlarını eriten kaleci Veysel, takımına 1 puanı kazandıran tek isim oldu. Teknik direktör Taner Taşkın, karşılaşmanın ikinci devresine sakatlıktan yeni kurtulan Bahattin Köse’yi alarak başladı. 

Yılport Samsunspor’da teknik direktör Taner Taşkın, karşılaşmanın son 30 dakikalık diliminde çift forvete döndü. Galibiyet golünü bulabilmek için tüm hamlelerini yaptı. Buna rağmen savunmasında iyi direnen Bayrampaşa, maç sonunda beraberlik hedefine ulaştı. Kırmızı beyazlılar, bu sonuçla 10’ncu haftayı lider Sarıyer’in 3 puan gerisinde 23 puanla tamamladı.  

Karşılaşmayı eski futbolcu Tanju Çolak ve Yılport Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım'da şeref tribününden izledi.

Haber: Özgür KALANBAK - Samsun Haber.com