Erhan Altın Samsunspor'u federasyona şikayet etti

TAKİP ET

Erhan Altın, Samsunspor'u federasyona şikayet etti! Samsunspor'u federasyona şikayet eden Teknik Direktör Erhan Altın, 'Ben yönetimle irtibata geçtim. Fakat bana garanti veremediler. Ben yeterince sabrettim ve bekledim. Biz paramızı istedik diye suçlu mu olduk?' dedi.

Alacaklarından dolayı Samsunspor’u Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet eden Kırmızı-Beyazlıların eski teknik adamlarından Erhan Altın ilginç açıklamalarda bulundu. Alacaklarında iyileştirmeye gitmesi konusunda mevcut yönetim tarafından arandığını belirten Altın, “Ancak profesyonelce hareket etmeliyiz. Ben Emin Başkan ile Samsunspor’u uçurumun kenarından aldık. O dönem arandığımda hiç düşünmeden Samsun’un bir evladı olarak göreve geldim. Güzel bir de takım oluşturmuştuk. Bir şanssızlığım oldu iki maç üst üste berabere kaldık ve istifa ettim. Yine iyi bir ortama getirildik ve sonuna kadar Samsunspor için elimizden geleni yaptık ve bu takıma final oynattık” dedi.

AVUKATIMA TALİMAT VERDİM

Sezon bittikten sonra yine bir takım şeyler söylendiğine dikkat çeken Altın, “Yönetim benle çalışmak istemedi ve bıraktı. Bıraktıktan sonra alacaklarım vardı. Ortada bir emek var ve alacaklarımı almak zorundayım. Sezon bittikten sonra Yönetici Rüştü beyi aradım. Rüştü Araboğlu ile görüştüğümde bana bir planlama yapın dedim. Kendisi bana ‘Yönetimle görüşüp döneceğim’ dedi. Daha sonra dönüş yaptı ve ben ‘Bankadan olan kredimi alacaklarıma karşılık ödeyin. Bana garanti verin’ dedim. Ancak ‘Garanti vermem’ dedi. Bende federasyona vereceğimi söyledim. ‘Tamam’ dedi. Avukatıma talimat verdim” diye konuştu.

GARANTİ VEREMEDİLER

Daha sonra kendisini Ömer Çoruh’un aradığını dile getiren Altın, ”Kendisi ‘Bize yardımcı olmanı istiyoruz’ dedi. Bende ‘Yarısını bana peşin verin’ dedim. Yapamayacaklarını söyleyince 10 bin 10 bin ödemelerini istedim.  Bunu kabul ettiler ama yine garanti veremediler. Bizimde bir emeğimiz var geçimini sağladığımız bir ailemiz var. Ben yeterince sabrettim ve bekledim. Biz paramızı istedik diye suçlu mu olduk? Ben her zaman uzlaşmayı istedim. Ben onlara yardımcı oldum onlardan da yardımcı olmalarını istedim. Ben kendim teklif ettim zaten uzlaşmayı…” şeklinde konuştu.

Kaynak: gazetegerçek